Shizzie.nl verzendt in heel Europa. Wij garanderen dat jouw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt verstuurd. Meestal kan het eerder, maar dat hangt af van de hoeveelheid bestellingen die wij op die dagen binnen krijgen.

Levertijd Nederland
Meestal doet de brievenbuspost of pakketservice van PostNL er één tot twee werkdagen over om bestellingen te bezorgen in Nederland, maar het komt regelmatig voor dat PostNL er langer over doet. Daar kunnen wij niets aan doen, wanneer de zending verzonden is, is het in handen van PostNL en hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Levertijd Europa
Bestellingen worden in landen binnen Europa in 2 tot 5 werkdagen bezorgd, nadat het door ons verzonden is. Het komt regelmatig voor dat brievenbuspost er langer over doet. Daar kunnen wij niets aan doen, wanneer de zending verzonden is, is het in handen van PostNL en hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Verzendkosten:
Bestellingen worden als brievenbuspost, brievenbuspakket of pakket verzonden. Als er enkel sieraden besteld worden, wordt het verzonden als brievenbuspost. Als er kleding wordt besteld, wordt het vaak verzonden via brievenbuspakket of pakketpost. De verzendkosten staan vermeld in het winkelwagentje.

Brievenbuspost:
Land  Bedrag van bestelling    Verzendkosten
Nederland  € 0,00 t/m € 35,00    € 1,49
Europa  € 0,00 t/m € 35,00   € 2,99
Alle landen  > € 35,00   GRATIS

Brievenbuspakket:
Land  Bedrag van bestelling    Verzendkosten
Nederland  € 0,00 t/m € 35,00    € 3,49
Europa  € 0,00 t/m € 35,00   € 6,99
Alle landen  > € 35,00   GRATIS

Alle verzendtarieven zijn in bovenstaande tabel te zien, voor alle landen geldt dat de verzendkosten gratis zijn bij een bestelling boven de € 35,00. Alle bestellingen worden zorgvuldig samengesteld in een bubbeltjesenvelop, brievenbusdoos of verzendzak voor verzending. De bestellingen worden verstuurd via postNL.