❤ Gratis verzending vanaf €35,- ❤ Binnen 2 werkdagen verzonden ❤ Cadeautje bij een bestelling boven de €10,-
0
Winkelwagen
€ 0,00

Shizzie.nl verzendt in heel Europa. Wij garanderen dat uw bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt verstuurd. Meestal kan het eerder, maar dat hangt af van de hoeveelheid bestellingen die wij op die dagen binnen krijgen.

Levertijd Nederland
Meestal doet de brievenbuspost of pakketservice van PostNL er één tot twee werkdagen over om te bezorgen in Nederland, maar het komt regelmatig voor dat PostNL er langer over doet dan één werkdag. Daar kunnen wij niets aan doen, wanneer de zending hier weg is gegaan, is het in handen van PostNL en hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Levertijd Europa
Bestellingen worden in landen binnen Europa in 2 tot 5 werkdagen bezorgd, nadat het door ons verzonden is. Het komt regelmatig voor dat brievenbuspost er langer over doet, hier kunnen wij helaas niets aan doen.
 

Verzendkosten:
Bestellingen worden via brievenbuspost of brievenbuspakket verzonden. Als er enkel sieraden besteld wordt, wordt het bijna altijd verzonden via brievenbuspost. Als er kleding wordt besteld, wordt het vaak verzonden via brievenbuspakket.

Brievenbuspost:
Land  Bedrag van bestelling    Verzendkosten
Nederland  € 0,00 t/m € 35,00    €0,99
Europa  € 0,00 t/m € 35,00   €2,49
Alle landen  > € 35,00   GRATIS

Brievenbuspakket:
Land  Bedrag van bestelling    Verzendkosten
Nederland  € 0,00 t/m € 35,00    €3,49
Europa  € 0,00 t/m € 35,00   €6,99
Alle landen  > € 35,00   GRATIS

Alle verzendtarieven zijn in bovenstaande tabel te zien, voor alle landen geldt dat de verzendkosten gratis zijn bij een bestelling boven de € 35,00. Alle bestellingen worden zorgvuldig samengesteld in een bubbeltjesenvelop of brievenbusdoos voor verzending. De bestellingen worden verstuurd via postNL.

 

Heeft u iets de volgende dag al nodig?

Dit is alleen mogelijk bij bestellingen die in Nederland bezorgd moeten worden. Het is dan natuurlijk heel belangrijk om op tijd te bestellen. Graag ontvangen we uw bestelling dan voor 12.00 uur en meld voor alle zekerheid even dat u het snel nodig hebt.
Betaal met Ideal of Paypal, dan heeft u de meeste kans dat u het ook daadwerkelijk de volgende dag in huis hebt (m.u.v. het weekend). 

Wij doen dan ons best om het zo snel mogelijk naar u toe te sturen. 

Contactgegevens

Shizzie.nl
Roerdompstraat 8
9903 EN Appingedam
Info@shizzie.nl

Kvk nr.  65656482
BTW nr.  NL229238117B02

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.